Kontorsstädning Kungsholmen

Kontakta oss

Tel: 08-664 00 25

Mail: info@finarum.com

1 + 12 =

Anlita ett erfaret städföretag för

kontorsstädning på Kungsholmen

 

Är du i behov av kontorsstädning på Kungsholmen med riktigt bra resultat? Då är det oss på Fina Rum du ska vända dig till.

Det  är enklare att koncentrera sig på sitt jobb om man slipper bli störd av att det är rörigt och smutsigt på kontoret.

Vår uppgift är helt enkelt att göra ditt jobb lite lättare. Därför erbjuder vi kontorsstädning för både mindre och större kontor med mycket omsorg och stort engagemang.

5 anledningar att välja Fina Rum

 

  • Vi är erfarna. Alla våra medarbetare har flera års erfarenhet av städyrket och vet exakt vad som krävs för perfekt resultat.
  • Vi har nöjda kunder. Genom åren har vi haft många nöjda kunder, både äldre och aktuella som gärna lämnar referenser. Detta ser vi som den finaste bekräftelsen på att vi levererar toppservice.
  • Vi är noggranna. Utan att skryta vågar vi sticka ut hakan och kalla oss för experter när det kommer till städning. Genom gediget kunnande kombinerat med ett kreativt sinne hittar vi alltid den bästa lösningen.
  • Vi kan erbjuda allt för alla. Inom städning kan vi erbjuda i princip allt för både privatpersoner och företag. Allt från golv- och mattbehandlingar eller fönsterputs, till omfattande kontorsstädning eller hemstädning.
  • Vi talar svenska. Våra medarbetare har olika ursprung, dock talar vi alla svenska och de flesta engelska, men också en rad andra språk.

 

Vad kostar kontorsstädning när man anlitar oss?

Vad det kostar med kontorsstädning när man anlitar oss på Fina Rum påverkas av en rad faktorer. Delvis beror det på hur stor lokalen i fråga är, vilken typ av utrymmen som du vill ska städas och på hur ofta du vill att det ska städas. För att vi ska kunna ge dig ett så rättvist och bra pris som möjligt behöver vi komma till er och se lokalen samt ta reda på era önskemål för att kunna bilda oss en uppfattning om vad som kommer att behövas för att uppfylla dem.

 

Vad ingår i kontorsstädning när man anlitar oss?

När du anlitar oss behöver vi komma överens om vad som ska göras. Det beror på hur stor lokal det handlar om, vilka resurser som kommer att krävas för uppdraget samt hur regelbunden städning du vill ha. 

 

Kontakta oss för mer information

Med vår långa erfarenhet – av alla typer av städning samt att jobba som team – kan vi erbjuda kompletta lösningar och ser fram emot att hjälpa dig och dina kollegor med den kontorsstädning som behövs.

För mer information om hur vi kan hjälpa till med kontorsstädning på Kungsholmen och hur vi arbetar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Boka gärna ett kostnadsfritt besök idag!

20 års erfarenhet

Allt inom städning

Nöjda kunder

Kunskap och personlig service