Kontorsstädning Östermalm

Kontakta oss

Tel: 08-664 00 25

Mail: info@finarum.com

11 + 7 =

Anlita ett professionellt städföretag för kontorsstädning på Östermalm

Är du i behov av kontorsstädning på Östermalm? Då kan vi på Fina Rum hjälpa till. Vi ser till att du får ett renare och fräschare kontor.

Då är det lättare att koncentrera sig på arbetet och din energi behöver inte läggas på miljön. Vi erbjuder kontorsstädning på Östermalm för alla typer av kontor med stor noggrannhet och omsorg.

 

5 skäl att välja Fina Rum

 

  • Nöjda kunder. Genom åren har vi haft många nöjda kunder, både aktuella och äldre som gärna ställer upp som referenser på att vår städservice håller hög kvalitet och lever upp till deras förväntningar.
  • Kunskap. Utan att skryta vågar vi sticka ut hakan och kalla oss för experter. Vi blandar gediget kunnande med nya idéer och hittar alltid bra lösningar utifrån era behov.
  • Erfarenhet. Vi på Fina Rum har alla flera års erfarenhet inom kontorsstädning.
  • Stort utbud. Inom städning kan vi erbjuda allt för både privatpersoner och företag. Alla ytor på ditt kontor, golv, mattor möbler, fönster mm behöver skötas om för att fungera och hålla länge. Vi tar ansvar för din miljö!
  • Svenskspråkiga. Vi kommer från olika delar av världen och talar många olika språk, men gemensamt är att alla talar svenska och flera av oss även engelska.

Vad som ingår i kontorsstädning

 Vad som ingår i kontorsstädning beror lite på hur stor lokal det är, vilka resurser som krävs samt hur regelbundet städningen ska utföras. Vi städar under de tider som passar bäst och med dina önskemål som riktlinjer. Städningen skräddarsyr vi alltid för att bemöta de unika behov som finns. 

 

Vad det kostar med kontorsstädning

För att ni ska få ett rättvist och bra pris på kontorsstädning på Östermalm behöver vi veta vad ni förväntar er och se lokalen. Sedan kan vi skapa oss en uppfattning om vad som krävs och räkna fram en relevant kostnad för er.

Boka gärna ett kostnadsfritt besök, så kommer vi och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med städningen på ditt kontor på bästa sätt.

 

Ta hjälp av ett erfaret städföretag

Med våra många år i branschen har vi de bästa förutsättningarna för att hjälpa dig och dina kollegor med det städbehov som finns. Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa till med kontorsstädning på Östermalm och hur vi arbetar? Tveka inte att ta kontakt med oss. Vi besvarar mer än gärna dina frågor och berättar mer.

Hjärtligt välkommen!

20 års erfarenhet

Allt inom städning

Nöjda kunder

Kunskap och personlig service