Kontorsstädning Stockholm City

Kontakta oss

Tel: 08-664 00 25

Mail: info@finarum.com

6 + 11 =

Ta hjälp av ett professionellt städföretag för kontorsstädning i Stockholm City

 

När du behöver hjälp med kontorsstädning i Stockholm City är det oss på Fina Rum du ska vända dig till.

Det är enklare att koncentrera sig på arbetet om man slipper irritationsmoment som smuts och oreda. Vi erbjuder kontorsstädning i Stockholm City för alla typer av kontor med stor omsorg och noggrannhet.

Vår uppgift är helt enkelt att göra ditt jobb lite lättare.

Låt oss berätta vad vi kan göra för dig.

Varför välja Fina Rum? 5 anledningar:

 

  • Vi är noggranna. Utan att vara skrytsamma, så vågar vi sticka ut hakan och kalla oss för experter. Genom att blanda gediget kunnande med nya idéer hittar vi alltid bra lösningar på ditt städbehov.
  • Vi har lång erfarenhet. Inom Fina Rum har alla många års erfarenhet inom kontorsstädning och vet exakt vad som krävs för ett riktigt bra resultat – varje gång.
  • Vi arbetar brett. När det kommer till städning kan vi erbjuda i princip allt för såväl privatpersoner som företag. Allt från fönsterputs eller golv- och mattbehandlingar, till omfattande hemstädning eller kontorsstädning.
  • Vi är svenskspråkiga. Vi kommer från olika delar av världen och talar många olika språk, men gemensamt är att alla talar svenska och flera av oss även engelska.
  • Vi har nöjda – och återkommande – kunder. Efter våra många år inom branschen har vi många nöjda kunder. Det ser vi som den bästa kvittensen på ett väl utfört arbete och bra service.

 

Vad brukar ingå i kontorsstädning?

Vad som ingår i kontorsstädning beror på hur stor lokal det handlar om, vilka resurser som krävs för uppdraget samt hur ofta städningen behöver utföras.

Vilka tider vi städar beror på vad som passar bäst och sker såklart alltid med dina önskemål som riktlinjer. Vi skräddarsyr alltid städningen för att bemöta de unika behov som finns. 

 

Vad brukar det kosta med kontorsstädning?

Priset för kontorsstädning i Stockholm City påverkas av samma faktorer som vi nämnt ovan. Hur lokalen ser ut, hur stor den är samt vilka ytor som ska städas, och vilken grad av nedsmutsning det handlar om. För att ett rättvist och bra pris ska kunna räknas fram kommer vi gärna ut och tittar på lokalen och hör hur ni vill ha det för att få en korrekt uppfattning av vad som krävs.

Boka gärna ett kostnadsfritt besök, så kommer vi och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med kontorsstädning i Stockholm City på bästa sätt.

20 års erfarenhet

Allt inom städning

Nöjda kunder

Kunskap och personlig service